In drum spre Londra

…am inceput sa scriu acest post

Dupa un somn adanc si odihnitor in casa din povesti, ne-am trezit dornici sa mergem sa vizitam marea capitala.

Asa ca am luat drumul garii. Biletele de tren Colchester-Londra + retur + London one day pass, 2 persoane, 50 de lire. Deh, doar suntem in Londra nu?

Trenul comod, curat si cu semne pt toaleta: Toilet ENGAGED. Ni s-au parut funny 🙂

…dar acum m-am oprit. Voi continua tot pe drum, dar de intoarcere…Buckingham Palace

Yupiii, am ajuns in Londra. Primul loc pe care am dorit sa-l vedem a fost Buckingham Palace. Nimic spectaculos, poate doar multimea de oameni veniti sa vada schimbarea garzilor, care insa nu s-a intamplat 🙁 Probabil regina a dat veste ca azi nu, cine stie?

Dupa cateva poze, am continuat plimbarea prin Hide Park. Absolut superb. Totul super super curat, niciun gunoi pe jos, firicele de iarba de aceeasi dimensiune peste tot, flori superbe si placut mirositoare, un lac extrem de curat cu

multe pasari calatoare ce se jucau pe luciul lui, cai regali scosi la plimbare pe pista lor speciala cu nisip, sezlonguri in care te puteai relaxa si odihni cateva minute…si lista poate continua.Hyde Park

Atractia nr I din Hide Park si totodata vedeta unei sedinte foto, o veverita. Bine, erau mai multe, dar una a fost fanstastica. Ne-a primit la pranzul ei ca vizitatori si fotografi fara niciun fel de retinere.

Meniul? Diversificat: paine, biscuiti, castane, ghinde si Pringlesi 🙂 Da, si chiar cu aroma de creveti. Cu siguranta P&G-ul nu s-a gandit sa tragheteze si popualatia de veverite din centrul Londrei. Dar cine stie, poate in viitor o va face.

In cea de-a doua parte a zilei nu am mai facut nimic special, asa ca am plecat spre Colchester cu ganduri mari insa pentru maine.

Seara faina!

Later edit: am adaugat cateva fotografii si am constatat ca postul nu era complet, asa ca l-am completat 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *