15:15 intr-o zi de 15

Azi e ziua cea mare, plecam in super concediul in Asia.

Ne trezim de dimineata cu gandul sa ne terminam bagajele, sa ne facem un dus, sa mancam ceva si sa plecam la aeroport.

Fun-ul a inceput cand am constatat ca apa calda e oprita 🙂 dar fiind oameni descurcareti, am zambit si am facut ce era ce necesar sa ajungem in timp la aeroport.

Am facut toate formalitatile, am asteptat putin si ne-am imbarcat in avion. Dupa 2 ture facute pe marea pista Baneasa, ne-am oprit si am fost anuntati ca la bordul avionului exista o mica defectiune la sistemul de comunicatii, drept urmare vom decola mai tarziu de ora stabilita. Fun-ul continua…

Intr-un final suntem anuntati ca defectiunea a fost remediata si ca urmeaza sa decolam catre Londra.

Ora 15:15, intr-o zi de 15. Interesanta coincidenta, nu?

Cand ziceam ca povestea s-a terminat, ei bine, nu. Pe cand avionul urma sa decoleze, un nene se redica in picioare si incepe sa urle ca el vrea sa coboare din avion ACUM. O domnisoara dragutza a venit de urgenta la el sdupa 5-10 minute onul s-a calmat.

Dupa 3 ore am ajuns la Londra, unde buna noastra prietena Liane ne-a asteptat si ne-a dus la casuta ei ca din povesti in micutul si cochetul orasel Colchester, situat in estul Londrei.

Multumim Liane si ne auzim si maine!

PS: Chiar daca dobrestii.ro nu fusese relansat in data de 15, noi am tinut jurnalul de calatorie in forma clasica, scris de manutzele noastre.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *