Luata la picior

Asta a fost deviza zilei de azi. Sa luam Londra la picior si din cand in cand si cu metroul 🙂

Pentru ca in urma cu o zi aflasem ca la Buckingham Palace garzile se schimba Erosdin 2 in 2 zile si ieri nu s-a intanplat nimic, dis de dimineata ne-am trezit cu gandul sa nu le ratam. Eeee…le-am ratat. De ce? Pentru ca nu au aparut nici azi. Probabil ca regina a zis nu si azi 🙂

Apoi am luat-o la picior catre Picadilly Circus unde l-am vazut si fotografiat pe Eros. GreenwichCu siguranta ne vom iubi la fel de mult si de acum incolo datorita sagetii trimise de Eros catre noi. Tot la picior am luat-o spre Trafalgar Square insa am tot ocoli-o si se pare ca nu am gasit-o (nu suntem foarte siguri; am vazut ceva coloana, dar nu parea a fi Nelson pe ea).

Aventura de azi a continuat cu o plimbare catre Greenwich. Doream sa vedem locul de unde a inceput numerotarea meridianelor Pamantului. Fain loc, dar din cauza ploii nu ne-am bucurat atat de tare de el.

Urmatoarea destinatie: Tower of London. L-am ratat pt ca nu am ajuns la timp, drept urmare ne-am indreptat catre Tower Bridge care este foarte frumos si pe interior si pe exterior.

London Bridge

London EyeNu puteam rata Big Ben-ul si nici London Eye pe care le-am vazut pe timp de seara-noapte. Foarte faine si ele.Big Ben

Dupa o ultima serie de fotografii am cedat si am luat drumul catre casa din povesti unde deja miroasea a drob. Yam, Yam…ce bunatati de Pasti…chiar daca sunteti departe de casa.

Va uram Noapte Buna si Pofta Buna!

PS: Nu putea fi Paste fara oua rosii, asa ca mai tarziu in noapte am intrepins si aceasta activitate 🙂

Later edit: avem si cateva fotografii 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *