Ne mascăm ca fetele

Sâmbăta trecută, băieții au plecat la piață, așa că am avut timp special cu Nadia de făcut chestii de fete.

Și ce credeți că am facut? Ne-am mascat, că tot se poartă. Însă puțin altfel decât se face în vremurile astea.

Am început tot procesul printr-o bună organizare: mai întâi ne curățăm tenul, apoi ni-l hidratăm cu o infuzie de plante medicinale româno-braziliene, punem masca cu hibiscus, miere și banană pentru o îngrijire colorată, după care ne curațăm cu infuzia călduță de plante, ne aplicăm crema de hidratare și apoi trecem la sesiunea foto de pe balcon.

Distracția maximă a fost la infuzie, fiind adunate deasupra cratitei cu ceai și cu cearceaful peste noi încercând să nu ne mișcăm prea mult ca să nu lăsăm bunătate de abur, căldură și miresme să iasă afară.

Stați asa, că era să uit… În mai puțin de 10 minute după tot procesul, Nadia a dat peste picturile de față. OMG am urlat pe dinăuntru, dar când a venit fericită să îmi spună că este un Personaj dintr-o piesă de teatru nu am putut decât să o iubesc și mai mult.

Și uite așa ne-am creat dimineața fetelor, în care ne rutinizăm ritualuri de îngrijire și în care ne creăm “core memories” în insula Familiei ca în Inside Out, un film excepțional pe care îl pot revedea oricând cu aceeași plăcere.

Uneori am senzația ca viața cu 3 copii e grea. Însă, atunci când găsesc timp, răbdare și stare pentru fiecare dintre ei, senzația de greu se transformă într-una de imensă bucurie. O bucurie diferită pentru fiecare in parte.

În România, îmi luam porțiile de răsfăț la doamna Angela și la Adina de la Careless Beauty. Orele petrecute sub mâinile lor dedicate frumuseții feminine au fost memorabile. Iar salteaua de plante medicinale din cabinetul Adinei mă adormea instant amintindu-mi brusc de nopțile de vară dormite afară, în curte, sub clar de lună cu tataia Crăciun pe patul lui cu saltea din paie. Da, sunt o norocoasă pentru câte amintiri, cu de toate, am păstrat din viața la țară, ceea ce îmi doresc să le oferim cât mai curând și celor 3 Dobrești mai mici.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *