Am fost iar la ski

Vineri ar fi trebuit să scriu un articol dar mama ne-a spus că sâmbătă dimineața plecăm la skiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Și uite așa nu am mai scris articolul. Pentru că am fost prea entuziasmat.

Sâmbătă, la șase dimineața am plecat spre Brașov și aproximativ la ora 7:30 AM ne-am întâlnit în Ploiești cu Lucian, profesor-prietenul nostru cu care am plecat la Predeal.

Acolo ne-am dus să ne luăm echipament de ski și am plecat în aventură.

Photo credit: Tibanu

La prima coborâre eu și cu Nadia mergeam forte încet. Dar la a doua am început să mărim viteza și în acea zi am început să virez cu ambele picioare la un moment dat.

În următoarea zi am mers la Poiana Brașov, care este la 1030 metri altitudine pe Vârful Postăvaru care are o înălțime de 1799 de metri.

După ce am skiat cam o oră am mers la cabană și ne-am luat fiecare câte o prăjitură, după care am am continuat să skiem până la ora 15:30.

Photo credit: Tibanu

Ziua a continuat apoi am ajuns la Alina, prietena noastră și a mamei noastre.

În a treia zi ar fi trebuit să mergem la Sinaia dar nu am mai putut. Nu știu de ce, așa că am mers la Predeal, unde am prins vitezăăăă.

Asta este cea mai amuzantă parte din articol. Când am mers prima oară cu telescaunul eu am căzut din el, dar bine e că am căzut la început. Sunt bine dacă vă întrebați. De fapt nu am căzut tare, doar m-am “scurs” din telescaun înainte de a pune bara acea pe care îți ții skiurile când merge ca să NU te scurgi. 🙂

Aventurile nu s-au terminat. Puțin mai târziu, când coboram o pârtie din pădure a ieșit un URS!!!!!!!!!!!! Dar din păcate doar a traversat din stânga în dreapta, nu ne-a și alergat.

Photo credit: Tibanu

Ursul mai ieșise și alte dăți pe pârtie. Odată a ieșit fix când un schior cobora și a început să îl alerge. Mi-a zis că a fost bine, schiorul nu a pățit nimic, iar ursul a fugit în pădure.

Later edit: Ursul a mai venit pe pârtie și în altă zi, când i-a alergat pe un prieten și tatăl lui. Au scăpat de Urs cu bine, dar s-au speriat foarte tare.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *