Experiențe + Busolă = Chefi la Cuțite 2021

Suntem (aproape) siguri că viața este suma experiențelor trăite. Nu suntem 100% convinși de asta, însă continuăm ;). Și gastronomia sau experiențele culinare sunt la mare căutare de către noi toți! Că doar de-aia a apărut și Diversificare.ro 😀 Avem totuși o busolă: copiii.

Binențeles că uneori nimerim drumul, alteori nu, însă la finalul zilei, când trecem linia, vedem că suntem pe plus. Plus la starea de bine, plus la educație, plus la iubire, plus la zâmbetele, dar mai ales plus la experiențele.

Odată cu revenirea în țară, tolba experințelor s-a încărcat și mai mult.

Aseară Horia și Nadia au fost pe micile ecrane, la emisiunea “Chefi la cuțite”, sezonul 9, 2021. Emisiune în care am auzit de multe ori “ce tare”, “foarte tare”, “wow” și alte exclamații și expresii faciale din care noi tragem concluzia că busola merge bine 🙂

Orice cuvânt voi încerca să adaug va fi de prisos. Merită degustați secundă cu secundă, cu tot cu Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. Sau Chef Florin, Chef Sorin și Chef Cătălin, să nu se supere nimeni (deși e clar că Florin Dumitrescu este favoritul familiei :-D). Poate chiar și pe repeat 🙂

Luați-vă aproape cutia cu șervețele, se va lăsa cu lacrimi. Enjoy!

Iată ce le-au pregătit celor 3 Chefi. Rețeta vă este detaliată chiar de Horia 🙂

10 comments on “Experiențe + Busolă = Chefi la Cuțite 2021

  • Lamia , Direct link to comment

    Nadia si Horia, sunteti geniali! ❤️ O sa gatesc si eu preparatul vostru delicios! Dar voi sunteti cei mai deliciosi, frumosi si talentati copilasi! Va ador si va pupacesc! Sa va faceti canal de youtube sa va urmaresc pana va faceti mari bucatari! 😘😘😘😘🌹💐🌈☀️🙏🥳

  • Oana , Direct link to comment

    Am urmărit și eu aseară, inițial nu mi-am dat seama de unde îl recunosc pe Horia. Apoi am văzut Dobrescu, am auzit Brazilia și a făcut click. Mi-a plăcut cât de bine lucrează împreună și cum se înțeleg între ei. Cât despre curaj și implicare, m-au dat gata.

    • Eugenia , Direct link to comment

      Oana, mulțumim tare mult pentru aprecieri. Copiii sunt tare bucuroși să primească atâtea feedback-uri faine de la cei care i-au urmărit. Mulțumim!

  • Roxana S Dorobantu , Direct link to comment

    Va iubeeeeeeeeeeeeeeeeeesc! Absolut geniali si deliciosi!! LOVE LOVE LOVE. Cred ca e cazul sa veniti un pic in Texas… Asa pentru experienta – zic :).

    • Eugenia , Direct link to comment

      Mulțumimmmmm Rox! Nu e nevoie de două astfel de invitații:) Întâi să revenim în Brazilia și să încercăm de acolo să primim viza către State, că de aici șansele sunt minime.

  • Nic , Direct link to comment

    Copii fericiti. Oameni frumosi. Voie buna. Sursa de inspiratie. In rest, detalii.
    Imbratisari si ganduri bune!

    • Eugenia , Direct link to comment

      Mulțumim mult Nic. Și vă trimitem multe îmbrățișări cu mult dor! Să ne revedem cu bine cât mai curând și să gătim împreună tapioci, ce zici?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *