Andrei Eduard-1an

Haideți să-l ajutăm pe Andrei-Eduard să … respire

Știu de povestea lui Andrei cam de o săptămână și de atunci mă gândesc mereu cât este de importantă este sănătatea în această viață.

Și de data asta, vă rog ca după ce citiți articolul să NU dați Like ci să dați un BAN, de orice fel și orice valoare în contul lui Andrei:
RO12BTRLRONCRT0200448001 – BANCA TRANSILVANIA – in RON
Titular cont: Gheorghe Camelia (mama lui Andrei-Eduard)

RO59BTRLEURCRT0200448001 -BANCA TRANSILVANIA – in EURO
Titular cont: Gheorghe Camelia

SWIFT-ul bancii: BTRLRO22

DONATII din strainatate se pot face şi prin gofundme (cu carte de credit, sistem PayPal):
http://www.gofundme.com/4d3t54

Date de contact:
Telefonul mamei : Gheorghe Camelia 0727 044 451 – vodafone
Mail: [email protected]

Povestea lui Andrei a început în urmă cu 1 an și câteva zile când imediat după naștere a fost diagnosticat cu o boală extrem de rară şi foarte gravă: PARALIZIE BILATERALĂ DE DIAFRAGM (diafragmul este principalul muşchi inspirator care separă cavitatea toracică de cavitatea abdominală).
Andrei Eduard
Din luna octombrie 2012, imediat după naştere, Andrei-Eduard este internat la secţia de Terapie Intensivă a spitalului Marie Curie din Bucureşti, cu insuficienţă respiratorie severă care necesită folosirea unui aparat de ventilaţie mecanică invazivă, pe traheostomă.
Alături de el, în secţia de Terapie Intensivă, se află Cami, mama lui care se roagă şi speră intr-o minune, ce din nefericire întîrzie să apară.

Medicii de la Marie Curie l-au ajutat foarte mult pe Andrei şi datorită lor încă mai este în viaţă, însă şi ei se vad neputincioşi în faţa acestei grave boli. Din păcate,
în România nu există aparatura adecvată pentru tratarea ei (stimulare pe diafragm, pacemaker, reconstrucţie de nerv frenic etc) şi nici pentru efectuarea unor analize pe diafragm (electromiograma pe diafragm, biopsie pe diafragm etc). Singura sansă a lui Andrei de a trăi si a scăpa de această suferinţă este găsirea unei clinici din străinătate, dotată cu aparatura necesară şi acceptul unui medic care să îll trateze. După a 1 an de monitorizare şi tratament, Andrei nu şi-a revenit deloc, iar medicii au sfătuit părinţii să meargă acasă cu băieţelul, căci în ţară nu se poate face absolut nimic pentru a-l ajuta.

Tocmai de aceea, ca sa poată, totuşi, dormi în patuţul de acasă şi nu doar pe unul de spital, Andrei-Eduard are nevoie de un aparat special – un aparat de ventilaţie invazivă, pe traheostomă, pentru copii. Însă acesta costa mult prea mult pentru posibilităţile familiei. Conform ofertelor firmelor ce le comercializează, preţul unui astfel de aparat se situează în jurul valorii de 11.000 euro, dar pe lângă ventilator, mai este nevoie şi de aparat de aspiraţie, aparat de aerosoli cu accesoriile aferente, convertor de oxigen etc., adica un total de 15.000 de euro (11.000 ventilatorul + 4.000 de euro restul aparaturii).
Andrei Eduard-1an
Faptul că îl ajutăm pe Andrei să plece acasă e doar un pas, în acest moment s-au avansat discuţii cu clinici din SUA şi Europa pentru ca el să fie primit acolo şi să primească tratament si intervenţii de specialitate, astfel încât să poată respira singur. O acceptare din partea unei clinici din străinătate pentru diagnosticare completă și tratament ar presupune costuri de peste 150.000 de euro.

Și pentru că orice ajutor este important pentru Andrei, am lansat un bazar online pe facebook, sub denumirea “Andrei are nevoie de ajutor ca să traiască”, unde vă așteptăm să participați, fie oferind spre vânzare diverse produse, fie licitând la posturile de vânzare. Cumpărătorul trebuie să facă dovada plății în contul Cameliei, mama lui Andrei.

Link catre bazarul “Andrei are nevoie de ajutor ca să trăiască”: https://www.facebook.com/events/232748306874960/

Pagina oficială a lui Andrei pe facebook – “O șansă la viață pentru Andrei” – poate fi accesată la adresa: https://www.facebook.com/sansapentruandrei

Orice ajutor este important pentru Andrei-Eduard!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *