Când cu sărbătoare, când cu crize de furie

Salut! Și așa a mai trecut o săptămână în care nu am scris articole așa că voi scrie azi. Mi-am dat seama că îmi este prea greu să scriu trei articole pe săptămână, așa că voi scrie un articol mai lung la final de săptămână.

Astăzi vă voi povesti ce am făcut de vineri, 26 martie și până azi.

A fost ziua de naștere a tatălui meu și, normal, toți am avut liber. De câțiva ani buni, când e ziua de naștere a cuiva din familia mea, ne luăm liber de la orice avem de făcut în mod normal și ne petrecem împreună ziua respectivă.
Dar să încep povestea. De dimineață, la micul dejun am pregătit clătite, pentru că asta și-a dorit tata să mănânce. Am făcut un ditamai castronul de compoziție și binențeles și o mulțimeeee de clătite. Am mâncat fiecare pe săturate toți 5. Apoi, împreună cu mami am fost să îi luăm cadoul lui tati.

După aceea, am revenit acasă rapid, ne-am urcat toți în mașină și am mers la un restaurant, de fapt, terasă, unde am mâncat 2 porții de paste delicioase. Tata și-a luat o supă cu creveți, ciuperci și lapte de cocos și mama o plăcintă ca o empanada cu rucola. Darie a primit un piure de cartofi foarte bun și a mai gustat din plăcinta lui mami. Eu cu Nadia ne-am jucat mult cu avioane de hârtie, iar Darie a alergat după porumbeii care veneau în fața terasei.

Pe drumul înspre casă, am luat tortul lui tati pe care l-am mâncat acasă. A fost deliciossss…. Până să îi facă mama poză am și furat o literă din el 🙂

Luni am avut iar liber pentru că am fost plecați împreună cu prietenul nostru Vlad la bunicii lui.

Însă, marți și miercuri au fost 2 zile ORIBILE de școală. Aveam de terminat assignment-ul la engleză și cum avusesem mai multe zile libere a trebuit să muncim mult. Nu mi-a plăcut deloc, am făcut multe crize de furie, însă până la urmă, ajutați și de mama am terminat miercuri seară și am trimis assignment-urile profesorului nostru Ed.

Joi și vineri am muncit mai mult pentru că săptămâna următoare iar vom lipsi de acasă. De data asta chiar 3 zile. Părinții ne-au pregătit o altă super mega surpriză despre care vă voi scrie la finalul săptămânii viitoare. Până atunci vă spun “PAAAAA!!!!”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *