De o viață adunate

Viața de aici, în Brazilia, ne este plină. Considerați postarea aceasta un tutti-frutti marca Dobreștii. Nu are început și nici sfârșit și surprinde doar o mică parte din experiențele trăite.

Continuăm cu școala acasă, cu baletul, cu LEGO-ul, cu mersul aproape zilnic la plajă.

Copiii au adăugat și astronomia curiculei din luna iulie. Învață despre ea acasă și pe plajă, ziua, dar și noaptea împreună cu prietenul nostru, Inu. Sper să reușim să vă povestim în curând mai multe despre ea.

Apropo, perioada Perseidelor a fost absolut superbă. Ne-am uitat cu orele de pe plajă la planete, stele, constelații, Caleea Lactee și centrul ei.

Juniorul crește și vorbește multttt (a ajuns deja la propoziții din 2-3 cuvinte) la nici 2 ani.

Zilele sunt când cu soare, când cu ploaie, iar astăzi aniversăm 14 ani împreună! Doamne, ce plini și frumoși au fost toți! Îți mulțumesc cu toată inima Pedro pentru călătoria asta extraordinară! Habar nu aveam ce o trăim împreună când îi zâmbeam lui Nicolae pentru această fotografie!

Să stiți însă că mai sunt și zile sau momente dificile, evident. Uneori le  gestionăm cu calm, alteori ne pierdem autocontrolul și ne supărăm, ne certăm, trântim, țipăm, aruncăm. Însă așa este viața, cu de toate.

Suntem o familie normală care are multe de descoperit în această formulă și în această lume.

Un lucru ne este clar: ne e din ce în ce mai bine împreună, în mijlocul naturii, deși uneori mai uit asta. Însă se vede, se simte în cum ne evoluează relațiile dintre noi în diverse combinații. Și asta mă face să fiu recunoscătoare Universului că ne-a pus în situația în care să luăm deciziile pe care le-am luat până acum.

Văd viața precum o văd și pe Steluța de pe plajă, absolut superbă. E nevoie doar să îmi reamintesc asta mai des.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *