Vama Veche

Sunt in Vama, chiar acum. Tocmai ce am terminat de montat al doilea paravan. De data asta singur. Tudor s-a dus sa vorbeasca cu Raoul (pentru cunoascatori).
Stau pe scaunul de plaja. Ascult marea. Si ma uit la stele. Si mi se pare cel mai minunat lucru posibil in acest moment. Sunt infinit de multe. Ca de obicei. Fara pic de nor. E incredibil cum se vad stelele la mare.
In fundal se aude ceva muzica. Buna. Fara manele. Cu piste de biciclisti foarte utile pentru masini. Cu trotuar pavat. In Vama. De rasu’ curcilor.
Berea e cam calda. Dar nu ma intereseaza. Curge ca unsa. Mai ales dupa cateva saptamani … Incarcate. Chiar grele. Foarte grele.
Si totusi lipseste ceva. Nu e totul asa cum ar trebui. Desi sunt singur cu Vama. Si cu valurile. Si cu paravanele. Si cu corturile. Si cu berea. Si cu muzica. Buna.
M-am prins in sfarsit. E vorba de jumatatea mea. Ea lipseste. Nu ne-am vazut de miercuri dimineata. Mult timp. Dar a trecut repede. Sper ca zilele in vama sa fie lente. Foarte lente. Cu ea. O iubesc. Numai pe ea.
Noapte buna.

06 comments on “Vama Veche

  • Dana , Direct link to comment

    eu ma gandeam ca poate zici ca lipseam noi (aka dragomirestii) πŸ˜€ … cu gandul la amprentele noastre pe scaunul pe care sedeai… dar e bine si asa.
    pedro…esti foarte romantic. eujenie you are one lucky girl!

  • pedro , Direct link to comment

    Sa zicem ca mai am si eu momentele mele, ok? πŸ˜›
    Si nu va ganditi ca nu va simtim lipsa, ba din contra. Nu prea am cu cine sa lenevesc la umbra suficient de mult. Dar e ok, asteptam sa cresteti mari si sa veniti si voi πŸ˜‰

    Intre timp au aparut si manelistii. Dar am dat valurile mai tare si ei nu se mai aud. Doamne ajuta!

    P.S. Iar butonati de la compuri diferite, stand fata in fata?

  • Bob , Direct link to comment

    frate ma bagi in belele; acum te pomenesti ca vrea doamna mea sa fiu si eu romantic….pfff
    atata complicatura cand era mai simplu sa recunosti si nici nu scriai atat; puneai si tu simplu “am fumat un joint. sunt high” …fara alta vrajeala πŸ˜›

    da, stateam fata in fata ….tu butonezi in acelasi timp, cu iubita ta, la acelasi calculator? πŸ™‚

  • La mare cu soare « dobrestii , Direct link to comment

    […] vineri. Si ma bucur. Tare! Daca nu v-ati prins mergem iarasi in Vama. Cu cortul. Cu paravanul. Cu berile si stelele. Si cu nevestele. Alea unse. Berile. Daca mai vedeti vreun articol ca asta e de Vama. Nu va mai […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *