Raluca si Razvan Zainescu

Trecand prin mailurile mai vechi de la lucru am dat peste un mail legat de Raluca si Razvan Zainescu si mi-am adus aminte de povestea lor, motiv pentru care am adaugat o noua categorie – umanitar. De regula sunt reticent la articole de acest gen si inteleg reticenta oricarei persoane la astfel de mesaje, fiind multe tentative de fraude mai ales la noi. Asta pana cand ajung cunostinte/prieteni/colegi in situatia asta, cand iti dai seama ca se poate intampla oricui si ai vrea ca restul lumii sa reactioneze diferit de cum ai reactionat tu pana atunci.

Ii multumesc din nou lui .marius care m-a ajutat cu primul post despre situatia lor. Le multumesc in numele Ralucai si al lui Razvan si celor care au preluat si transmis mesajul.

Intre timp a aparut si un articol in Jurnalul National despre cazul lor, unde este descris progresul pe care l-a facut Razvan din Decembrie si pana acum. Situatia s-a imbunatatit, insa banii necesari continuarii tratamentelor sunt foarte multi, in jur de 30.000 de euro/luna si din pacate acum Razvan e acasa.

Daca doriti, puteti sa-i ajutati donand 2 Euro prin trimiterea unui SMS gol la numarul 855 890 (valabil doar in reteaua Orange) sau direct in conturile deschise la ING pe numele mamei lui Razvan: Zăinescu Gabriela Minodora (Tel. 0741.119.129):

Cont RON: RO 45 INGB 0000 9999 0007 7895 (atentie – pe articolul din Jurnalul National lipsesc 3 cifre de la IBAN!)

Cont EURO: RO 71 INGB 0000 9999 0007 7912

Later edit: am corectat IBAN-ul contului in RON, se pare ca lipsesc 3 cifre in articolul de pe Jurnalul National
Later edit 2: de cateva zile este disponibil numarul scurt 890, valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote. Repet faptul ca acest caz este 100% real si nu este o inselatorie. (Multumesc Alexandra pentru notifcare).

03 comments on “Raluca si Razvan Zainescu

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *