La Vama Veche, in pereche

Am ajuns aseara. In Vama. Am pus corturile. Si paravanul. Si berile. Le-am baut. Si-am mancat. Bine. Si-am vorbit. Mult.
Ne-am bagat in cort. Si-am dormit. Dar nu imediat. Putin mai tarziu. Si-am tot dormit. Pana la ziua. Am tras cu ochiul la rasarit. Si el la mine. Si iar am dormit. Pana m-am trezit.
Am facut baie. In mare. In Vama. Foarte limpede din nou. Apa. Am intotat repede. Cu labele. Misto. Obositor. Am ametit. Cand am iesit.
Am mancat. Si am baut. Apa. Multa. Acum stau. In Vama. La mare. Cu soare. La umbra. In pereche. Fara ureche. Inca. In Vama Veche.

03 comments on “La Vama Veche, in pereche

  • Cosmin , Direct link to comment

    Recunosc, sunt un ignorant. Cand am citit “si el la mine” deja parca simteam ca e postul Eugeniei 🙂 Care trage cu ochiul la tine cum dormi, sau te trezesti, sau etc.. Anyway.. Sunteti niste dragi pentru mine ca reusiti sa va simtiti bine oriunde.. din Indonezia pana in Vama. Va salut cu drag pe amandoi. Si keep up the good idea (Dobrestii- online&offline).

  • pedro , Direct link to comment

    Multumim de aprecieri 😉 N-am apucat sa scriu si partea a doua a incursiunii in Vama, adica sambata noaptea + duminica dimineata. Ii las aceasta sarcina scumpei mele neveste, sunt sigur ca o sa va delecteze!
    O saptamana cat mai usoara!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *